Суп з квасолею та індичкою

Харчова цінність

Порції 8


Кількість на порцію
Калорії 205.3

Складові

1

Цибулю, часник і моркву очистіть, цибулю та часник дрібно наріжте, моркву та селеру наріжте кубиками. У гострого перцю видаліть насіння, перець подрібніть. З квасолі злийте рідину.

2

Нагрійте олію у великій сковороді на середньому вогні. Обсмажте цибулю, моркву, селеру, гострий перець, поки овочі не стануть м'якими, близько 5 хв. Додати часник і готувати ще 2 хв.

3

У каструлі доведіть до кипіння бульйон, додайте квасолю, індичку, лавровий лист, приправте сіллю та перцем за смаком. Варіть 2-3 хвилини, потім викладіть обсмажені овочі. Готуйте на повільному вогні 10 хв, періодично помішуючи.

4

Кріп дрібно наріжте, з лимона вичавте сік, додайте до супу і зніміть з вогню.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.