Харчова цінність
Порції 6
- Кількість на порцію
- Калорії 522.5
Складові
Для маринаду:
Для подачі:
1
Підготуйте баранину. Вимийте її та обсушіть. Потім наріжте невеликими шматочками і складіть у миску. Курдючний жир наріжте дрібними кубиками. Додайте в миску до баранини.
2
Приготуйте маринад для шашлику. Цибулю очистіть і наріжте на довільні шматочки, складіть у чашу блендера, додайте зелень, коньяк, оцет і масло, подрібніть до однорідності та залийте м'ясо. Додайте сіль та перець, перемішайте та поставте м'ясо маринуватися в холодильник на 3–5 годин.
3
Нанизайте баранину на шампури і смажте шашлик на вугіллі до готовності, приблизно 15-20 хвилин - якщо проколоти м'ясо, сік повинен бути прозорим. Подавайте шашлик із зеленню, цибулею та лавашем.