Порції 8
- Кількість на порцію
- Калорії 354.6
Складові
Очистіть креветки, залишаючи хвостики. Гострим ножем надріжте спинку та видаліть темну вену. У кальмарів видаліть нутрощі, очистіть шкіру, розріжте навпіл. Покладіть філе кальмарів та креветки в миску, додайте 2 ст. л. оливкової олії, посоліть і поперчіть, перемішайте.
Розігрійте сковороду-гриль та обсмажте креветки та кальмари, по 2 хв. з кожного боку. Викладіть морепродукти із сковороди, кальмари розріжте на шматочки. Перекладіть у миску.
Дістаньте м'ясо краба з клешні і наріжте. Перекладіть до креветок та кальмарів.
Наріжте солодкий перець кубиками, цибулю – тонкими півкільцями, селеру – тонкими скибочками. Подрібніть листя петрушки. Перець чилі очистіть від насіння і наріжте тонкими півкільцями. Корнішони наріжте тонкими кружечками. Оливки розріжте навпіл. Додайте овочі до морепродуктів.
Збийте оцет, оливкову олію, лимонну цедру та сік, приправте сіллю та перцем. Відлийте 3 ст. л. заправки та збережіть до подачі. Полийте салат заправкою та перемішайте. Накрийте кришкою та приберіть у холодильник на 30 хв.
Викладіть руколу на блюдо, полийте заправкою, що залишилася. Викладіть салат та перемішайте.