Бігос з ковбасками та грудинкою

Харчова цінність

Розмір порції 870,9

Складові

1

Наріжте грудинку кубиками 2 см. Очистіть і тонким пір'ям наріжте цибулю. Викладіть грудинку в казанок або широку каструлю з товстим дном, поставте на середній вогонь і обсмажте, 5 хв. Покладіть цибулю та обсмажуйте, помішуючи, 7 хв. Посипте паприкою та кмином, перемішайте, зніміть з вогню.

2

Квашену капусту відіжміть від соку (якщо вона дуже кисла, промийте холодною водою) і наріжте поперек навпіл. Свіжу капусту тонко нашинкуйте, видаливши качан, потім наріжте такими ж шматочками, як квашену.

3

Змішайте всю капусту в казанку з цибулею та грудинкою. Влийте яблучний сік, змішавши його із холодною водою у співвідношенні 1:1. Поставте на середній вогонь і помішуючи, доведіть рідину до кипіння.

4

Зменшіть вогонь до середньослабкого, щільно закрийте кришкою і томіть 2-2,5 год, час від часу перемішуючи.

5

Проколіть ковбаски по всій довжині голкою або зубочисткою. Обсмажте ковбаски на сухій сковороді майже готовності, часто перевертаючи.

6

Викладіть ковбаски на капусту, трохи закопайте їх. Прогрійте під кришкою 10 хв. Потім ножицями розріжте ковбаски на середні шматочки і вмішайте в бігос. Подавайте негайно.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.