Харчова цінність
Порції 4
- Кількість на порцію
- Калорії 457.8
Складові
1
Підготуйте картоплю для запікання. Вимийте картоплю дуже ретельно за допомогою щітки. Очищати картоплю не слід. На кожній зробіть поперечні надрізи через 6-7 мм, не прорізаючи до кінця 1 см.
2
Часник очистіть та пропустіть через прес. Налийте в маленьку миску соняшникову олію. Додайте орегано, паприку та чайну ложку солі. Поперчіть і перемішайте.
3
Розкладіть картоплю по листочкам фольги (розмір повинен дозволяти загорнути кожну картоплину повністю). Змастіть за допомогою пензлика масляною сумішшю, що вийшла.
4
5
Якщо духовка не обладнана грилем, просто збільште нагрівання до максимуму і готуйте картоплю ще 5-7 хвилин. На стіл її можна подати у фользі.