Картопля із салом у фользі, запечена в духовці

Харчова цінність

Порції 4


Кількість на порцію
Калорії 457.8

Складові

1

Підготуйте картоплю для запікання. Вимийте картоплю дуже ретельно за допомогою щітки. Очищати картоплю не слід. На кожній зробіть поперечні надрізи через 6-7 мм, не прорізаючи до кінця 1 см.

2

Часник очистіть та пропустіть через прес. Налийте в маленьку миску соняшникову олію. Додайте орегано, паприку та чайну ложку солі. Поперчіть і перемішайте.

3

Розкладіть картоплю по листочкам фольги (розмір повинен дозволяти загорнути кожну картоплину повністю). Змастіть за допомогою пензлика масляною сумішшю, що вийшла.

4

Наріжте сало дуже тонкими скибочками. Розподіліть їх по надрізах. Викладіть на деко і запікайте 50 хвилин при 200C. Потім розгорніть картоплини і запікайте під грилем до рум'яної скоринки (близько 5 хвилин).

5

Якщо духовка не обладнана грилем, просто збільште нагрівання до максимуму і готуйте картоплю ще 5-7 хвилин. На стіл її можна подати у фользі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.