Кабачки у сметані

Харчова цінність

Порції 4


Кількість на порцію
Калорії 232.2

Складові

1

Очистіть часник і пропустіть через прес у сметану. Ледве посоліть, перемішайте і поставте в холодильник до подачі.

2

Підготуйте товстостінний посуд для подачі (типу глибокої керамічної форми для запікання або широкого горщика). Наріжте кабачки кружальцями завтовшки 1 см.

3

Поставте на сильний вогонь 2, а то й 3 сковорідки (на одній ви до завтра смажитимете). На кожну викладіть трохи олії. Як тільки воно нагріється, кладіть кабачки - не перевантажуйте, кружальця повинні лежати строго в один шар.

4

Обсмажуйте лише до рум'яної скоринки з кожного боку – це швидко, буквально по 40 сек. з кожного боку. Викладайте обсмажені кабачки в підготовлений посуд для подачі, відразу присолюйте і закривайте кришкою - так кабачки стануть м'якшими і залишаться гарячими.

5

Коли всі кабачки будуть готові, викладіть зверху сметану і залиште під кришкою ще на пару хвилин - сметана нагріється і просочить шари кабачків. Тепер подавайте.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.