Рагу з білої риби з печерицями та кукурудзою

Харчова цінність

Порції 4


Кількість на порцію
Калорії 566.6

Складові

1

Рибу крупно наріжте, посоліть і поперчіть. Печериці протріть серветкою або паперовими рушниками, виламайте ніжки. Ніжки наріжте тонкими кружальцями, капелюшки розріжте навпіл чи четвертинки.

2

Очистіть цибулю та часник, наріжте невеликими скибочками. Кукурудзу відкиньте на друшляк.

3

У глибокому сотейнику з товстим дном розігрійте масло, покладіть цибулю, посоліть, смажте на сильному вогні, помішуючи, 5 хв.

4

Додайте печериці та часник, обсмажуйте на сильному вогні 5 хв, постійно помішуючи.

5

Всипте паприку, влийте 100 мл води, змішаної з кетчупом, доведіть до кипіння.

6

Додати рибу, готувати на середньому вогні під кришкою 5 хв. Додайте кукурудзу, готуйте ще 5 хв. Всипте нарізану зелень, вимкніть вогонь, залиште під кришкою на 5 хв, після чого подавайте.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.