Курячі грудки на пару, з броколі та зеленим соусом

Харчова цінність

Порції 4


Кількість на порцію
Калорії 460.6

Складові

1

Натріть курячі грудки сіллю та перцем з усіх боків, трохи відбийте їх качалкою, щоб стали більш плоскими. Накрийте плівкою і дайте полежати щонайменше 15 хв.

2

Для соусу дрібно наріжте кріп, петрушку та зелену цибулю. Роздавіть, очистіть та наріжте часник. Змішайте всі інгредієнти заправки блендером та збийте до однорідності. Поставте у холодильник.

3

Брокколі розберіть на суцвіття, видаляючи нижню тверду частину стебла. Викладіть грудки та броколі в пароварку, варіть 15 хв.

4

Викладіть грудки та броколі на тарілки, соус викладіть поруч на тарілки, посипавши цедрою та поперчивши, або подайте окремо.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.