Тілапія у вершково-томатному соусі

Харчова цінність

Порції 4


Кількість на порцію
Калорії 465.4

Складові

1

Рибу обсушіть, виріжте по центру смужку з кісточками. Натріть рибу сіллю, перцем і олією з усіх боків.

2

У глибокій сковороді із жароміцними ручками змішайте томатний та соєвий соус, солодкий соус чилі, сухі базилік та часник. Приправте сіллю та перцем, додайте 100 мл води. На сильному вогні доведіть до кипіння і згасіть на середньому вогні 5 хв.

3

Викладіть рибу в соус і втопіть у ньому. Готуйте на маленькому вогні 12 хв. Потім вийміть рибу в підігріті глибокі тарілки.

4

Поки риба тушкується, наріжте холодне вершкове масло невеликими шматочками. Поступово додавайте масло в томатний соус, весь час його перемішуючи.

5

Налийте соус у тарілки навколо риби, за бажанням ще поперчіть. Посипте подрібненою зеленню та подавайте.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.