Швидкі стейки зі свинячої вирізки з апельсиновим соусом

Харчова цінність

Порції 4


Кількість на порцію
Калорії 519

Складові

1

Очистіть вирізку від плівок. Наріжте м'ясо шматками товщиною приблизно 2,5 см. Трохи відбийте кожен шматок. Натріть м'ясо сіллю та перцем з усіх боків. Залишіть на 10 хв.

2

Для соусу очистіть цибулю, імбир та часник. Цибулю дуже дрібно наріжте, імбир та часник натріть на дрібній тертці.

3

У невеликій сковороді розтопіть вершкове масло, покладіть цибулю, обсмажте, 2 хв. Додайте імбир та часник, смажте 30 сек. Влийте апельсиновий сік, поперчіть, посоліть, доведіть до кипіння, варіть на середньому вогні 3-4 хв.

4

Нагрійте на середньому вогні сковороду (краще сковороду-гриль), налийте оливкову олію, покладіть м'ясо. Обсмажуйте, часто перевертаючи, до рум'яної скоринки з обох боків.

5

Полийте м'ясо приблизно половиною соусу, дайте покипіти 2 хв. Викладіть м'ясо на дошку, закрийте листом фольги.

6

Соус зі сковороди вилийте назад у каструльку, доведіть до кипіння. Влийте суміш 1 ст. л. холодної води та крохмалю, швидко перемішайте і варіть, помішуючи, 1 хв. Подавайте разом із м'ясом.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.