Порції 4
- Кількість на порцію
- Калорії 519
Складові
![](https://tasty.wellamart.ua/wp-content/uploads/2022/06/b9811789.jpg)
Очистіть вирізку від плівок. Наріжте м'ясо шматками товщиною приблизно 2,5 см. Трохи відбийте кожен шматок. Натріть м'ясо сіллю та перцем з усіх боків. Залишіть на 10 хв.
![](https://tasty.wellamart.ua/wp-content/uploads/2022/06/b8e1fb2b.jpg)
Для соусу очистіть цибулю, імбир та часник. Цибулю дуже дрібно наріжте, імбир та часник натріть на дрібній тертці.
![](https://tasty.wellamart.ua/wp-content/uploads/2022/06/b27e3862.jpg)
![](https://tasty.wellamart.ua/wp-content/uploads/2022/06/b0612e09.jpg)
Нагрійте на середньому вогні сковороду (краще сковороду-гриль), налийте оливкову олію, покладіть м'ясо. Обсмажуйте, часто перевертаючи, до рум'яної скоринки з обох боків.
![](https://tasty.wellamart.ua/wp-content/uploads/2022/06/bac23362.jpg)
Полийте м'ясо приблизно половиною соусу, дайте покипіти 2 хв. Викладіть м'ясо на дошку, закрийте листом фольги.
![](https://tasty.wellamart.ua/wp-content/uploads/2022/06/baaa3807.jpg)
Соус зі сковороди вилийте назад у каструльку, доведіть до кипіння. Влийте суміш 1 ст. л. холодної води та крохмалю, швидко перемішайте і варіть, помішуючи, 1 хв. Подавайте разом із м'ясом.