Рибні крокети з фаршу з рисом

Харчова цінність

Порції 4


Кількість на порцію
Калорії 499.1

Складові

1

Зваріть рис у 2 л підсоленого окропу, 15 хв. Відкиньте на сито та остудіть.

2

Очистіть цибулю, дрібно наріжте та обсмажте в олії на середньому вогні, 10 хв. Зніміть із вогню.

3

З'єднайте рибний фарш з рисом, смаженою цибулею, жовтками, борошном, сіллю та перцем, ретельно перемішайте.

4

Розігрійте духовку до 150 °С. Мокрими руками зліпіть з фаршу, що вийшов, довгасті крокети, обваляйте в сухарях.

5

Обсмажте крокети в гарячому маслі до рум'яної скоринки з усіх боків.

6

Готові крокети викладіть на застелене пергаментом деко або у форму для запікання і доведіть до повної готовності в духовці, 10-15 хв.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.