Порції 4
- Кількість на порцію
- Калорії 589.2
Складові
![](https://tasty.wellamart.ua/wp-content/uploads/2022/06/b46b5197.jpg)
Для фрикадельок натріть черствий хліб на тертці або подрібніть в комбайні в крихту. Залийте хлібні крихти молоком і залиште, поки готуєте решту.
![](https://tasty.wellamart.ua/wp-content/uploads/2022/06/b1e79e45.jpg)
Очистіть цибулю та часник, натріть цибулю на середній тертці, а часник на дрібній. Розігрійте вершкове масло в невеликій сковороді, покладіть цибулю і часник, злегка обсмажте на середньому вогні, 2 хв.
![](https://tasty.wellamart.ua/wp-content/uploads/2022/06/b549698d.jpg)
Змішайте рибний фарш зі спеціями для риби, сіллю та перцем. Вбийте яйце, додайте цибулю з часником разом із маслом, у якому вони смажилися, ретельно перемішайте. Додайте хліб із молоком. Ще раз ретельно вимісити.
![](https://tasty.wellamart.ua/wp-content/uploads/2022/06/b784171a.jpg)
Розігрійте духовку до 200 °С. Змащуючи руки маслом, скачайте з фаршу фрикадельки розміром з м'ячик для пінг-понгу і викладіть на застелене пергаментом деко. Запікайте у верхній частині духовки 10 хв.
![](https://tasty.wellamart.ua/wp-content/uploads/2022/06/b4c469e5.jpg)
Для соусу бешамель у сотейнику з товстим дном обсмажте борошно з олією, помішуючи, 2-3 хв. Зніміть з вогню, влийте відразу все молоко кімнатної температури, перемішайте, щоб не було грудочок і поверніть на середній вогонь.