Рибні фрикадельки в соусі бешамель

Харчова цінність

Порції 4


Кількість на порцію
Калорії 589.2

Складові

Для соуса бешамель:
1

Для фрикадельок натріть черствий хліб на тертці або подрібніть в комбайні в крихту. Залийте хлібні крихти молоком і залиште, поки готуєте решту.

2

Очистіть цибулю та часник, натріть цибулю на середній тертці, а часник на дрібній. Розігрійте вершкове масло в невеликій сковороді, покладіть цибулю і часник, злегка обсмажте на середньому вогні, 2 хв.

3

Змішайте рибний фарш зі спеціями для риби, сіллю та перцем. Вбийте яйце, додайте цибулю з часником разом із маслом, у якому вони смажилися, ретельно перемішайте. Додайте хліб із молоком. Ще раз ретельно вимісити.

4

Розігрійте духовку до 200 °С. Змащуючи руки маслом, скачайте з фаршу фрикадельки розміром з м'ячик для пінг-понгу і викладіть на застелене пергаментом деко. Запікайте у верхній частині духовки 10 хв.

5

Для соусу бешамель у сотейнику з товстим дном обсмажте борошно з олією, помішуючи, 2-3 хв. Зніміть з вогню, влийте відразу все молоко кімнатної температури, перемішайте, щоб не було грудочок і поверніть на середній вогонь.

6

Варіть до загусання, 4-5 хв, весь час помішуючи. Зніміть із вогню, посоліть, поперчіть, приправте мускатним горіхом. Покладіть фрикадельки у форму для запікання, залийте соусом, посипте тертим сиром і поставте у верхню третину духовки при 200 ° С на 10 хв. Одразу ж подавайте.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.