Сосиски у клярі на сковороді

Харчова цінність

Порції 4


Кількість на порцію
Калорії 483.5

Складові

1

Приготуйте рідке тісто – кляр для сосисок. Яйце вбийте у невелику глибоку миску. Додайте молоко і збийте міксером до одержання маси однорідної консистенції.

2

Борошно просійте із сіллю, розпушувачем, копченою паприкою та порошком каррі через дрібне сито. Всипте в яєчно-молочну суміш і збийте міксером, щоб у клярі не було грудочок.

3

Сосиски розріжте на половинки. У глибокій сковороді сильно розігрійте олію. По черзі наколюйте сосиски на вилку і опускайте у кляр. Відразу ж перекладайте в сковороду з гарячою олією.

4

Смажте сосиски в клярі до рум'яної скоринки з усіх боків. Готові викладайте на складені вдвічі паперові рушники, щоб вбирався зайвий жир. Відразу подавайте на стіл.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.