Баклажани з помідорами та часником на сковороді

Харчова цінність

Порції 2


Кількість на порцію
Калорії 194.3

Складові

1

Баклажани ретельно вимийте, а потім обсушіть. Наріжте на шматочки, викладіть у тарілку та засипте сіллю. Залишіть на 15 хвилин, щоб пішла гіркота, а потім промийте водою.

2

Цибулину очистіть і наріжте маленькими кубиками. Зубчики часнику очистіть, роздавіть плоскою стороною ножа, а потім подрібніть. Можна пропустити через прес.

3

На сковороді розігрійте олію, викладіть цибулю і готуйте її, помішуючи, до прозорості. Знадобиться буквально 1-2 хвилини. Потім викладіть баклажани.

4

Овочі тушкуйте на сковороді, помішуючи близько 15 хвилин. Баклажани добре вбирають масло, тому, за потреби, під час смаження його можна додати.

5

Помідори вимийте, обсушіть. Зробіть на кожному хрестоподібний розріз і опустіть на 30 секунд в окріп. Потім перекладіть у холодну воду. Зніміть шкірку. М'якоть наріжте кубиками.

6

Кінзу ретельно промийте, обсушіть. З гілочок обірвіть листочки і подрібніть їх. Зелень разом із помідорами та часником викладіть у сковороду до баклажанів і перемішайте. Тушкуйте ще близько 15 хвилин. Приправте сіллю, перцем, перемішайте ще раз і зніміть з вогню.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.