Порції 2
- Кількість на порцію
- Калорії 194.3
Складові
![](https://tasty.wellamart.ua/wp-content/uploads/2022/09/b998a14b.jpg)
Баклажани ретельно вимийте, а потім обсушіть. Наріжте на шматочки, викладіть у тарілку та засипте сіллю. Залишіть на 15 хвилин, щоб пішла гіркота, а потім промийте водою.
Цибулину очистіть і наріжте маленькими кубиками. Зубчики часнику очистіть, роздавіть плоскою стороною ножа, а потім подрібніть. Можна пропустити через прес.
![](https://tasty.wellamart.ua/wp-content/uploads/2022/09/ba7d315c.jpg)
На сковороді розігрійте олію, викладіть цибулю і готуйте її, помішуючи, до прозорості. Знадобиться буквально 1-2 хвилини. Потім викладіть баклажани.
![](https://tasty.wellamart.ua/wp-content/uploads/2022/09/bf35bf9e.jpg)
Овочі тушкуйте на сковороді, помішуючи близько 15 хвилин. Баклажани добре вбирають масло, тому, за потреби, під час смаження його можна додати.
![](https://tasty.wellamart.ua/wp-content/uploads/2022/09/b7866c3c.jpg)
Помідори вимийте, обсушіть. Зробіть на кожному хрестоподібний розріз і опустіть на 30 секунд в окріп. Потім перекладіть у холодну воду. Зніміть шкірку. М'якоть наріжте кубиками.
![](https://tasty.wellamart.ua/wp-content/uploads/2022/09/b7d90d42.jpg)
Кінзу ретельно промийте, обсушіть. З гілочок обірвіть листочки і подрібніть їх. Зелень разом із помідорами та часником викладіть у сковороду до баклажанів і перемішайте. Тушкуйте ще близько 15 хвилин. Приправте сіллю, перцем, перемішайте ще раз і зніміть з вогню.