Порції 4
- Кількість на порцію
- Калорії 744.4
Складові
![](https://tasty.wellamart.ua/wp-content/uploads/2022/07/b7e360e5.jpg)
Свинину для гуляша вимийте і добре обсушіть. Наріжте кубиками зі стороною 3 см. Цибулю очистіть і дрібно наріжте. Зубчики часнику очистіть і подрібніть ножем.
![](https://tasty.wellamart.ua/wp-content/uploads/2022/07/b8ff91d5.jpg)
Стручки солодкого перцю для гуляша вимийте. Розріжте вздовж на половинки, видаліть насіння та перегородки. М'якуш перця наріжте невеликими квадратиками або дрібними скибочками довільної форми.
![](https://tasty.wellamart.ua/wp-content/uploads/2022/07/b14d75ab.jpg)
![](https://tasty.wellamart.ua/wp-content/uploads/2022/07/b595a9ea.jpg)
Приготуйте підливу. У невеликій мисці з'єднайте томатну пасту та сметану. Помішуючи вінчиком, поступово розведіть питною водою. Посоліть і поперчіть до смаку.
![](https://tasty.wellamart.ua/wp-content/uploads/2022/07/bbf645e2.jpg)
Вогонь під сковородою із гуляшем зменшіть до слабкого. Влийте підливу та доведіть до кипіння. Тушкуйте гуляш зі свинини на слабкому вогні під нещільно закритою кришкою 40 хвилин.
![](https://tasty.wellamart.ua/wp-content/uploads/2022/07/b3f25252-1.jpg)
Обережно, щоб не обпектися, спробуйте підливку зі сковороди і, якщо це необхідно, посоліть ще трохи. На гарнір можна запропонувати картопляне пюре або відварний рис.