Гуляш зі свинини на сковороді з підливою

Харчова цінність

Порції 4


Кількість на порцію
Калорії 744.4

Складові

1

Свинину для гуляша вимийте і добре обсушіть. Наріжте кубиками зі стороною 3 см. Цибулю очистіть і дрібно наріжте. Зубчики часнику очистіть і подрібніть ножем.

2

Стручки солодкого перцю для гуляша вимийте. Розріжте вздовж на половинки, видаліть насіння та перегородки. М'якуш перця наріжте невеликими квадратиками або дрібними скибочками довільної форми.

3

У великій сковороді нагрійте олію. Покладіть цибулю з часником і, помішуючи, підрум'яньте на середньому вогні до золотистого кольору протягом 5 хвилин. Додайте солодкий перець, свинину та перемішайте. Смажте на середньому вогні 10 хвилин.

4

Приготуйте підливу. У невеликій мисці з'єднайте томатну пасту та сметану. Помішуючи вінчиком, поступово розведіть питною водою. Посоліть і поперчіть до смаку.

5

Вогонь під сковородою із гуляшем зменшіть до слабкого. Влийте підливу та доведіть до кипіння. Тушкуйте гуляш зі свинини на слабкому вогні під нещільно закритою кришкою 40 хвилин.

6

Обережно, щоб не обпектися, спробуйте підливку зі сковороди і, якщо це необхідно, посоліть ще трохи. На гарнір можна запропонувати картопляне пюре або відварний рис.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.