Майже бургери з шинкою

Харчова цінність

Порції 4


Кількість на порцію
Калорії 766.8

Складові

1

Розріжте шинку/ковбасу на 4 товсті «котлети». Помідор та огірочки наріжте тонкими слайсами. Червону цибулю очистіть і наріжте тонкими кільцями.

2

Розріжте булки навпіл. Розігрійте сковороду на середньому вогні без олії та підсмажте булки з боку розрізу, трохи притискаючи руками, щоб утворилася рум'яна скоринка.

3

Потім викладіть на сковороду "котлети" з ковбаси або шинки і обсмажте на сильному вогні з обох боків. Перевернувши «котлети», викладіть зверху по 1–2 шматочки сиру для бургерів, щоб він почав плавитися.

4

Викладіть на нижню частину кожної булки по листку салату, на нього трохи майонезу або кетчупу. Зверху – «котлету» із сиром, на неї – помідори, цибулю та огірочки.

5

Верхню частину булки зсередини змастіть соусом та накрийте бургер. За бажанням з'єднайте бургери шпажкою. Подавайте негайно.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.