Порції 4
- Кількість на порцію
- Калорії 766.8
Складові
![](https://tasty.wellamart.ua/wp-content/uploads/2022/07/b9c86259.jpg)
Розріжте шинку/ковбасу на 4 товсті «котлети». Помідор та огірочки наріжте тонкими слайсами. Червону цибулю очистіть і наріжте тонкими кільцями.
![](https://tasty.wellamart.ua/wp-content/uploads/2022/07/b35610b8.jpg)
Розріжте булки навпіл. Розігрійте сковороду на середньому вогні без олії та підсмажте булки з боку розрізу, трохи притискаючи руками, щоб утворилася рум'яна скоринка.
![](https://tasty.wellamart.ua/wp-content/uploads/2022/07/b7850d33.jpg)
Потім викладіть на сковороду "котлети" з ковбаси або шинки і обсмажте на сильному вогні з обох боків. Перевернувши «котлети», викладіть зверху по 1–2 шматочки сиру для бургерів, щоб він почав плавитися.
![](https://tasty.wellamart.ua/wp-content/uploads/2022/07/b3d99ad7.jpg)
Викладіть на нижню частину кожної булки по листку салату, на нього трохи майонезу або кетчупу. Зверху – «котлету» із сиром, на неї – помідори, цибулю та огірочки.
![](https://tasty.wellamart.ua/wp-content/uploads/2022/07/b45a9d34.jpg)
Верхню частину булки зсередини змастіть соусом та накрийте бургер. За бажанням з'єднайте бургери шпажкою. Подавайте негайно.