Перці фаршировані бараниною з м’ятою

Харчова цінність

Порції 4


Кількість на порцію
Калорії 560.5

Складові

1

Розігрійте духовку (краще з увімкненим грилем) до 200°С. Розріжте перці вздовж навпіл, видаліть насіння та перегородки, а плодоніжки збережіть. Змастіть перці олією, викладіть на решітку та підпекіть, 7 хв. Духовку не вимикайте.

2

Очистіть цибулю і часник, дрібно наріжте, обсмажте у великій сковороді з товстим дном з маслом, що залишилося, 3-4 хв. Додайте баранячий фарш, збільшіть вогонь до максимуму, обсмажте, постійно розбиваючи грудки, до зміни кольору.

3

Влийте томатний соус, додайте сіль та перець, зменшіть вогонь і тушкуйте фарш, 7–10 хв. Зніміть з вогню, трохи остудіть.

4

Натріть сир на дрібній тертці. У м'яти видаліть стебла, листочки дрібно наріжте. Додайте яйце, м'яту та сир у фарш, перемішайте.

5

Викладіть у підпечені перці начинку. Покладіть перці начинкою вгору у форму для випічки. Запікайте 15 хв. Подавайте гарячими.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.