Порції 4
- Кількість на порцію
- Калорії 560.5
Складові
![](https://tasty.wellamart.ua/wp-content/uploads/2022/06/b24a39c7.jpg)
Розігрійте духовку (краще з увімкненим грилем) до 200°С. Розріжте перці вздовж навпіл, видаліть насіння та перегородки, а плодоніжки збережіть. Змастіть перці олією, викладіть на решітку та підпекіть, 7 хв. Духовку не вимикайте.
![](https://tasty.wellamart.ua/wp-content/uploads/2022/06/b9c415b2.jpg)
Очистіть цибулю і часник, дрібно наріжте, обсмажте у великій сковороді з товстим дном з маслом, що залишилося, 3-4 хв. Додайте баранячий фарш, збільшіть вогонь до максимуму, обсмажте, постійно розбиваючи грудки, до зміни кольору.
![](https://tasty.wellamart.ua/wp-content/uploads/2022/06/b6e3deb3.jpg)
Влийте томатний соус, додайте сіль та перець, зменшіть вогонь і тушкуйте фарш, 7–10 хв. Зніміть з вогню, трохи остудіть.
![](https://tasty.wellamart.ua/wp-content/uploads/2022/06/b3067b83.jpg)
Натріть сир на дрібній тертці. У м'яти видаліть стебла, листочки дрібно наріжте. Додайте яйце, м'яту та сир у фарш, перемішайте.
![](https://tasty.wellamart.ua/wp-content/uploads/2022/06/b35a58b3.jpg)
Викладіть у підпечені перці начинку. Покладіть перці начинкою вгору у форму для випічки. Запікайте 15 хв. Подавайте гарячими.