Порції 4
- Кількість на порцію
- Калорії 407.6
Складові

Промийте та обсушіть куряче філе паперовими рушниками. Курку наріжте на дрібні шматочки.

Цибулю очистіть і дрібно наріжте. Очистіть і наріжте моркву маленькими кубиками чи соломкою. Болгарський перець помийте, видаліть насіння і наріжте кубиком.

Помидори вимийте і зробіть на верхній поверхні надрізи у формі хреста. Опустіть помідори в окріп на 1-2 хв. Потім злийте воду, зніміть з помідорів шкірку і наріжте.

Сковороду розігрійте з маслом, викладіть на неї куряче філе і обсмажте з усіх боків до золотистої скоринки, додайте сіль за смаком.

На сковороді з додаванням олії обсмажте цибулю до прозорості, додайте до неї моркву та перець, обсмажте до м'якості, регулярно помішуючи.


У каструлю з товстим дном покладіть обсмажене філе куряче і залийте овочевою сумішшю. Доведіть до кипіння та тушкуйте 10 хвилин на слабкому вогні.

Відваріть локшину згідно з рецептом на упаковці. Злийте воду і викладіть локшину на тарілку, полив овочевою сумішшю і додавши курку.