Лагман із куркою

Харчова цінність

Порції 4


Кількість на порцію
Калорії 407.6

Складові

1

Промийте та обсушіть куряче філе паперовими рушниками. Курку наріжте на дрібні шматочки.

2

Цибулю очистіть і дрібно наріжте. Очистіть і наріжте моркву маленькими кубиками чи соломкою. Болгарський перець помийте, видаліть насіння і наріжте кубиком.

3

Помидори вимийте і зробіть на верхній поверхні надрізи у формі хреста. Опустіть помідори в окріп на 1-2 хв. Потім злийте воду, зніміть з помідорів шкірку і наріжте.

4

Сковороду розігрійте з маслом, викладіть на неї куряче філе і обсмажте з усіх боків до золотистої скоринки, додайте сіль за смаком.

5

На сковороді з додаванням олії обсмажте цибулю до прозорості, додайте до неї моркву та перець, обсмажте до м'якості, регулярно помішуючи.

6

Додайте помідори до овочів і тушкуйте на слабкому вогні ще 2 хвилини. Додайте в овочі томатну пасту і трохи води для потрібної консистенції, тушкуйте на слабкому вогні 2 хвилини, приправте сіллю і перцем.

7

У каструлю з товстим дном покладіть обсмажене філе куряче і залийте овочевою сумішшю. Доведіть до кипіння та тушкуйте 10 хвилин на слабкому вогні.

8

Відваріть локшину згідно з рецептом на упаковці. Злийте воду і викладіть локшину на тарілку, полив овочевою сумішшю і додавши курку.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.