Курячі ніжки в яблучно-апельсиновому соусі

Харчова цінність

Порції 4


Кількість на порцію
Калорії 684.9

Складові

1

Вимийте апельсини щіткою, щоб позбутися воскового нальоту. З 1 апельсина зніміть цедру та вичавіть сік. З 2 апельсинів зріжте шкірку, щоб стало видно м'якоть. Виріжте філе дольками між плівками. Розріжте філе навпіл, змішайте з апельсиновим соком та цедрою.

2

Яблука очистіть від шкірки, видаліть серцевину, м'якоть наріжте дрібними шматочками. Змішайте яблука з апельсинами, посоліть і поперчіть.

3

Посоліть ніжки з усіх боків і поперчіть. Розігрійте духовку до 190 °С. Змастіть форму для запікання олією, викладіть у неї ніжки.

4

Полийте ніжки фруктовим соусом. Масло наріжте тонкими пластинками, викладіть поверх соусу на курку. Поставте до центру духовки, запікайте 35 хв.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.