Кабачки з рагу зі свинячого фаршу

Харчова цінність

Порції 4


Кількість на порцію
Калорії 588.6

Складові

1

Наріжте помідори довільно та пропустіть через м'ясорубку або подрібніть блендером у пюре. Змішайте томатним соком, сіллю, перцем та сушеним розмарином.

2

Очистіть цибулю, моркву та часник, дрібно наріжте. Також дрібно наріжте селеру. У глибокому сотейнику з товстим дном або в сковороді нагрійте олію, покладіть цибулю та моркву, посоліть, обсмажуйте на сильному вогні 5 хв.

3

Додайте селеру та часник, обсмажуйте 2–3 хв. Додайте фарш, смажте, весь час перемішуючи і розбиваючи грудки, поки фарш повністю не змінить колір.

4

Влийте томатний соус, додайте вершкове масло, перемішайте, доведіть до кипіння, зменшіть вогонь до слабкого, закрийте кришкою. Готуйте, часто перемішуючи, 20 хв. Приберіть кришку, збільшіть вогонь та випаруйте рідину. Рагу має бути густим, але не сухим!

5

Тим часом наріжте кабачки довгими тонкими стрічками за допомогою ножа для чищення овочів. Покладіть кабачки в жароміцну ємність, залийте окропом і залиште на пару хвилин. Потім відкиньте на друшляк, струсіть усю воду.

6

Розкладіть кабачки гніздами на тарілки, на кабачки викладіть рагу. Ще трохи поперчіть і подавайте.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.