Свиняча грудинка зі смаженою цибулею в томатному соусі з теріяки

Харчова цінність

Порції 4


Кількість на порцію
Калорії 1178.1

Складові

1

Очистіть цибулю і наріжте четвертинками кілець. Часник очистіть і наріжте тонкими кружечками. Розігрійте масло в невеликій каструльці до 180 ° С і складіть в каструльку цибулю та часник. Обсмажуйте до коричневого кольору, потім відкиньте на сито і дайте олії повністю стекти.

2

Наріжте грудинку кубиками 2 см. Обсмажте на сухій розпеченій сковороді з антипригарним покриттям до рум'яної скоринки з обох боків.

3

Змішайте томатний та соєвий соус, теріякі та 150 мл холодної води, додайте в сковороду, доведіть до кипіння. Посоліть, поперчіть, додайте майже всю смажену цибулю з часником, залишивши трохи для подачі. Тушкуйте на середньому вогні: помішуючи, без кришки, 15-20 хв. Подавайте дуже гарячим, з рисом, локшиною чи пастою.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.