Гриби запечені у горщиках

Харчова цінність

Порції 2


Кількість на порцію
Калорії 475.5

Складові

1

Картоплю очистіть. Наріжте гострим ножем для чищення овочів або на тертці-мандоліні тонкими скибочками. Промийте та викладіть на паперовий рушник, накрийте другим і обсушіть. У великій сковороді в один шар обсмажте в маслі до готовності. Викладіть на паперові рушники та обсушіть.

2

Гриби та цибулю наріжте соломкою. Часник розріжте навпіл. У сковороді розігрійте олію. Обсмажте на сильному вогні цибулю, 3 хв. Додати часник, через 1 хв. – гриби та паприку, обсмажуйте 3 хв.

3

Розкладіть вміст сковороди по 2-4 горшикам, змащених маслом. Влийте бульйон, змішаний із вустерським соусом. Зверху – картоплю та сметану. Накрийте горшики кришками, запікайте в духовці при 200 °С 8 хв.

4

Петрушку подрібніть. Сир натріть на великій тертці. Перемішайте з петрушкою, сіллю та перцем. Дістаньте горщики, зніміть кришки і, розподіливши сирну масу на 2-4 частини, посипте вміст. Не перемішуйте з грибною масою, а лише насипте сир гіркою. Поверніть у духовку та запікайте ще 2–3 хв. під грилем. Подавайте гарячими із чіпсами.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.