Кукурудзяний хліб із сиром

Харчова цінність

Порції 8


Кількість на порцію
Калорії 468.5

Складові

1

Дрібно наріжте зелену цибулю. Змішайте цибулю із кукурудзяними зернами.

2

Вершкове масло розтопіть і трохи остудіть. Додайте до масла яйця та сіль, збийте до однорідності. Додайте сметану та мед, знову збийте.

3

У великій мисці змішайте кукурудзяну крупу, борошно, соду, розпушувач та спеції. Додайте яєчну суміш, перемішайте до однорідності, але довго не вимішуйте - лише щоб вся суха частина намокла. Повинні залишитися грудочки.

4

Вмішайте в тісто тертий сир та суміш із кукурудзою. Залишіть на 20 хв. за кімнатної температури.

5

Застеліть прямокутну форму для кексу змащеною олією пергаментом. Розігрійте духовку до 180 ° С. Викладіть тісто у форму, розрівняйте. Поставте в центр духовки, випікайте 45 хв. (останні 15 хв. прикрийте форму фольгою, щоб не згорів верх). Остудіть на решітці.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.