Рагу з курячих стегон з картоплею та сметаною

Харчова цінність

Порції 6


Кількість на порцію
Калорії 521.3

Складові

1

Розігрійте духовку до 170 °С. Змішайте приправу середземноморську з гранульованим часником. Приправте курячі стегна з усіх боків сіллю і перцем, посипте половиною суміші спецій, що вийшла, натріть спеціями м'ясо і дайте полежати під плівкою 15 хв.

2

Картоплю вимийте щіткою і розріжте кожну картоплину на 4-6 частин, зручних для їжі. Цибулю очистіть і наріжте великим пір'ям. Картоплю та цибулю посоліть і поперчіть.

3

Застеліть велику форму для запікання або деко пергаментом. Викладіть упереміш стегенця, картоплю і цибулю, полийте оливковою олією. Поставте до центру духовки, запікайте 25 хв.

4

Змішайте сметану з сумішшю спецій, що залишилася, додайте мускатний горіх, трохи посоліть і поперчіть. Вийміть форму/деко з духовки, за допомогою кулінарного пензля змастіть курку та овочі сметаною. Поставте у верхню третину духовки та запікайте до гарної рум'яної скоринки, ще приблизно 10 хв. Подавайте гарячим.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.