Паста карбонара з шинкою та вершками

Харчова цінність

Порції 4


Кількість на порцію
Калорії 771.7

Складові

1

Закип'ятіть 2,5 л води, посоліть і опустіть спагетті. Варіть пасту до пружності згідно з інструкцією на упаковці приблизно 6-7 хв. Відкиньте на друшляк, дайте стекти воді.

2

У глибокій сковорідці розігрійте оливкову олію і обсмажте часник нарізаний скибочками, 30 сек. Додайте нарізану соломкою шинку і готуйте 3 хв.

3

З'єднайте жовтки з вершками та збийте. Додайте сіль, перець, пармезан та дрібно нарізаний базилік, ретельно перемішайте.

4

Перекладіть спагетті в сковорідку з шинкою, перемішайте та прогрійте, 1 хв. Розкладіть пасту в підігріті тарілки і полийте вершковим соусом.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.