Харчова цінність
Порції 4
- Кількість на порцію
- Калорії 771.7
Складові
1
Закип'ятіть 2,5 л води, посоліть і опустіть спагетті. Варіть пасту до пружності згідно з інструкцією на упаковці приблизно 6-7 хв. Відкиньте на друшляк, дайте стекти воді.
2
У глибокій сковорідці розігрійте оливкову олію і обсмажте часник нарізаний скибочками, 30 сек. Додайте нарізану соломкою шинку і готуйте 3 хв.
3
З'єднайте жовтки з вершками та збийте. Додайте сіль, перець, пармезан та дрібно нарізаний базилік, ретельно перемішайте.
4
Перекладіть спагетті в сковорідку з шинкою, перемішайте та прогрійте, 1 хв. Розкладіть пасту в підігріті тарілки і полийте вершковим соусом.