Греческий салат из молодого картофеля с курицей

Ингридиенты

Для заправки:
1

У просторій мисці змішайте віночком лимонний сік, щіпку солі та гірчицю. Збиваючи віночком, влийте тонким струмком оливкову олію. Додайте насіння куміну, орегано та чорний перець. Перемішайте.

2

Ретельно вимиту картоплю розріжте навпіл. Викладіть у простору каструлю, залийте холодною водою тільки щоб покривала картоплю, щедро посоліть і доведіть до кипіння. Зменшіть вогонь і варіть картоплю до м'якості приблизно 10 хв.

3

Куряче філе наріжте соломкою, перекладіть у миску із заправкою, перемішайте. Відставте під час підготовки інших інгредієнтів.

4

Відкиньте картоплю на друшляк, і як тільки вода стіче, перекладіть у миску із заправкою. Перемішайте.

5

Огірки розріжте вздовж навпіл і наріжте скибочками завтовшки приблизно 3 мм. Помідори черрі розріжте навпіл. З оливок видаліть кісточки. Листя м'яти наріжте, відклавши верхнє листя на прикрасу. Перекладіть у миску з картоплею, перемішайте.

6

Покришіть на салат бринзу. Прикрасьте листям м'яти.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.