Рибна запіканка з картоплею

Харчова цінність

Порції 4


Кількість на порцію
Калорії 384.2

Складові

Соус бешамель:
1

Розігрійте духовку до 180 °С. Картоплю очистіть і наріжте тонкими кружечками, часник очистіть і подрібніть. Рибу наріжте невеликими шматочками.

2

У великій сковороді обсмажте часник у маслі, 1-2 хв. Додайте шпинат та перемішайте. Готуйте, доки шпинат не стане м'яким. Приправте сіллю та перцем. Злийте зайву рідину.

3

Для соусу в сотейнику розтопіть вершкове масло. Всипте борошно і готуйте 1 хв., постійно помішуючи. Додайте молоко та мускатний горіх і доведіть до кипіння, постійно помішуючи. Готуйте на повільному вогні близько 2-3 хв, приправте сіллю та перцем.

4

У форму для запікання викладіть третину картоплі. Зверху викладіть половину шпинату і налийте третину соусу бешамель. Додайте одну третину картоплі та викладіть рибу. Приправте сіллю та перцем. Викладіть шпинат, що залишився, і залийте 1/3 соусу бешамель. Зверху викладіть картоплю, що залишилася, і соус бешамель. Посипте сиром. Випікайте 1 год або поки картопля не стане м'якою.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.