Харчова цінність
Порції 4
- Кількість на порцію
- Калорії 493.7
Складові
1
Духовку розігрійте до 180 °С. Зробіть 4 конверти з паперу для випікання.
2
Фарш приправте сіллю та перцем. Цибулю та часник дрібно наріжте, додайте до фаршу. Кабачок натріть на тертці, відіжміть і додайте до фаршу. Перемішайте та сформуйте котлети.
3
Для заправки змішайте оливкову олію, сіль, перець, гірчицю, часник та прованські трави.
4
Викладіть у конверти овочеву суміш, полийте заправкою, зверху викладіть котлети. Запечатайте конверти та викладіть на деко. Поставте в духовку та готуйте 30–35 хв. Перекладіть котлети та овочі на тарілки або подавайте страву до столу прямо в конверті.