Торт наполеон з печива вушка

Харчова цінність

Порції 8


Кількість на порцію
Калорії 715.8

Складові

1

В каструлі збийте 7 яєчних жовтків і цукор, потім збийте борошно, доки не отримаєте однорідне тісто без грудочок, додайте трохи (близько 100 мл) молока.

2

У каструлі нагрійте молоко, що залишилося на середньому вогні, постійно помішуючи. Повільно влийте гаряче молоко у суміш яєчних жовтків, постійно перемішуючи. Доведіть суміш до кипіння на середньому вогні, постійно перемішуючи, щоб крем не пригорів. Після закипання готуйте 2-3 хвилини або поки заварний крем не загусне і не зникне смак борошна.

3

Додайте 1 столову ложку ванільного екстракту та вершкове масло і ретельно перемішайте віночком, поки крем не стане однорідним. Якщо у крему утворилися грудочки, пропустіть через дрібне сито.

4

Дайте заварному крему охолонути в холодильнику, накривши поліетиленовою плівкою. Плівка повинна торкатися поверхні заварного крему, щоб не утворювалася кірка.

5

На плоскій тарілці викладіть шар печива, змастіть кремом, поверх знову викладіть печиво і рясно змастіть кремом. Залишіть 5-10 шт печива для обсипання. Повторюйте, доки печиво не закінчиться, зверху торт обмажте кремом і охолодіть.

6

Подрібніть печиво, що залишилося, в блендері і акуратно обсипте торт з боків отриманої крихтою. Прикрасьте ягодами та фруктами.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.