Горбуша з овочами в духовці

Харчова цінність

Порції 4


Кількість на порцію
Калорії 528.6

Складові

1

Філе горбуші вимийте, обсушіть і крупно наріжте. Цибулю очистіть і наріжте товстими півкільцями. Моркву очистіть, ретельно вимийте та натріть на великій тертці.

2

Солодкий перець вимийте і розріжте вздовж навпіл. Видаліть насіння та перегородки. М'якоть солодкого перцю наріжте соломкою. Усі підготовлені овочі обережно перемішайте.

3

Дно великої форми (у неї має вміститися нарізане філе горбуші в один шар) змастіть олією. Розподіліть по ньому підготовлені овочі. Зверху викладіть шматки риби. Посоліть і поперчіть до смаку.

4

Помідори вимийте і наріжте кружечками. Розподіліть їх по горбуші. Сир натріть на великій тертці та перемішайте із вершками. Трохи посоліть та розподіліть по помідорах.

5

Верх форми затягніть фольгою, притискаючи її до країв. Нагрійте духовку до 190°C. Запікайте горбушу з овочами 25 хвилин. Потім зніміть фольгу і поверніть форму до духовки ще на 15 хвилин.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.