Порції 5
- Кількість на порцію
- Калорії 304.5
Складові
Підготуйте філе мінтаю для смаження в клярі. Вимийте його і добре обсушіть, розклавши на паперовому рушнику. Кожне філе мінтаю розріжте на 2-3 частини, трохи посоліть, поперчіть і посипте сушеним кропом.
Приготуйте кляр. Для цього збийте віночком у мисці яйця. Додайте молоко. Знову збийте. Борошно просійте через дрібне сито. Додайте в яєчно-молочну суміш, трохи посоліть, поперчіть і ретельно перемішайте.
У великій сковороді нагрійте олію. Філе мінтая вмочіть в кляр з усіх боків. Викладіть у сковороду з гарячою олією так, щоб шматочки не стикалися один з одним.
Обсмажте філе мінтаю в клярі з одного боку до золотистого кольору. Переверніть кулінарною лопаткою. Обсмажте з іншого боку до готовності. Викладіть на паперові рушники, щоб увібрався зайвий жир.
Так само приготуйте все філе минтая. Зелену цибулю вимийте, обсушіть і наріжте маленькими колечками. Філе мінтаю розкладіть по порційним тарілкам, посипте зеленою цибулею і подайте на стіл.