Чізкейк Нью-Йорк

Харчова цінність

Порції 10


Кількість на порцію
Калорії 630

Складові

Для начинки:
Для основи:
1

Приготуйте основу чізкейку Нью-Йорк. Вершкове масло наріжте маленькими кубиками і розтопіть на маленькому вогні. Дайте трохи охолонути.

2

Печиво подрібніть блендером або викладіть на стіл, накрийте щільною харчовою плівкою і кілька разів прокатайте зверху качалкою. Крихту перемішайте з олією.

3

Додайте цукор, мелений мускатний горіх та корицю. Ретельно перемішайте. Масу, що вийшла, викладіть в роз'ємну форму діаметром 26 см і розподіліть, формуючи основу чізкейка.

4

Нагрійте духовку до 150°C. Форму з основою чізкейку Нью-Йорк помістіть на середній рівень. На нижній - поставте велику вогнетривку ємність з водою (в неї капатиме масло з форми в процесі випікання). Готуйте 15 хвилин, потім дайте охолонути.

5

Приготуйте начинку чізкейка Нью-Йорк. Для цього сметану перемішайте з вершками, вершковим сиром, ванільним екстрактом та цукром. Потім по одному додайте яйця, після кожного ретельно збиваючи масу міксером.

6

Начинку вилийте на основу чізкейка. Випікайте 1 годину, вимкніть духовку і залиште готовий чізкейк Нью-Йорк на 15 хвилин.

7

Дверцята духовки трохи відкрийте. Чізкейк Нью-Йорк залиште всередині ще на 15 хвилин. Потім дайте охолонути пирогу у формі і приберіть у холодильник щонайменше на cooked-timer hours="10"]6–10 годин[/cooked-timer].

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.