Порції 4
- Кількість на порцію
- Калорії 406.9
Складові
Розігрійте духовку до 180 ° С і змастіть оливковою олією.
У мисці змішайте фарш з індички, подрібнений часник, панірувальні сухарі, приправте сіллю та перцем.
Мокрими руками сформуйте невеликі кульки та перекладіть їх на деко. Випікати до золотистого кольору, близько 30 хв.
Цибулю наріжте півкільцями, трохи посоліть і збризкайте оцтом. Коли цибуля стане м'якою, відіжміть її і перекладіть на тарілку, рідину збережіть. Змішайте рідину з-під цибулі з йогуртом, додайте нарізаний фінік, перебийте блендером до утворення густої заправки.
Наріжте салат ромен і викладіть у миску. Додайте помідори чері, маслини, розрізані навпіл, і цибулю. Наріжте кружечками огірки та додайте до салату. Полийте салат йогуртовою заправкою та подавайте з фрикадельками.