Порції 4
- Кількість на порцію
- Калорії 500.1
Складові
Розігрійте духовку до 200 °С. Злегка змастіть керамічну форму маслом для запікання розміром 25х35 см.

Надріжте філе і розкрийте, прикрийте харчовою плівкою або листом пергаменту і злегка відбийте, щоб вийшло рівне філе товщиною 7-8 мм. Приправте сіллю, перцем, 1/2 ч. л. часникового порошку та паприкою.

Наріжте маленькими шматочками бекон. Розігрійте сковороду на середньому вогні та обсмажте бекон до хрусткої скоринки. Перекладіть бекон на паперовий рушник шумівкою, намагаючись щоб жир залишився в сковороді.
Додайте в сковороду оливкову та вершкове масло та обсмажте філе до золотистого кольору, по 2–3 хв. з кожного боку. Перекладіть філе у форму для запікання.

Змішайте вершковий сир, часниковий порошок, що залишився, і сушений кріп. Покладіть на кожне філе по 2 ст. л. суміші та розрівняйте по поверхні. Посипте половиною смаженого бекону.

Натріть сир на тертці та посипте філе. Поставте форму в духовку і готуйте 15 хв до повної готовності курки.
Дістаньте блюдо з духовки, посипте беконом, рубленою петрушкою і зеленою цибулею. Подавайте одразу ж.