Печиво «Лимонні півмісяці в глазурі»

Харчова цінність

Кількість на порцію
Калорії 550

Складові

Для глазурі:
Для тіста:
1

Збийте білки до стійких піків. Наприкінці додайте цедру і лимонний сік. Мигдальне борошно змішайте із цукром. Потім змішайте акуратно обидві суміші.

2

Готове тісто загорніть у плівку та приберіть у холодильник на годину.

3

Розкотіть тісто завтовшки 0,5 см на присипаній цукровою пудрою поверхні. Виріжте формою півмісяці (щоразу занурюйте форму в цукрову пудру, щоб вона не застрягла в тісті) і перекладіть на застелене пергаментом деко. Випікайте в розігрітій до 160С духовці 15-20 хвилин.

4

Ретельно змішайте цукрову пудру із лимонним соком. Отриману глазур нанесіть тонким шаром на печиво, що повністю охололо, дайте підсохнути.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.