Харчова цінність
- Кількість на порцію
- Калорії 550
Складові
Для глазурі:
Для тіста:
1
Збийте білки до стійких піків. Наприкінці додайте цедру і лимонний сік. Мигдальне борошно змішайте із цукром. Потім змішайте акуратно обидві суміші.
2
Готове тісто загорніть у плівку та приберіть у холодильник на годину.
3
Розкотіть тісто завтовшки 0,5 см на присипаній цукровою пудрою поверхні. Виріжте формою півмісяці (щоразу занурюйте форму в цукрову пудру, щоб вона не застрягла в тісті) і перекладіть на застелене пергаментом деко. Випікайте в розігрітій до 160С духовці 15-20 хвилин.
4
Ретельно змішайте цукрову пудру із лимонним соком. Отриману глазур нанесіть тонким шаром на печиво, що повністю охололо, дайте підсохнути.