Піца цезар з куркою

Харчова цінність

Порції 4


Кількість на порцію
Калорії 790.6

Складові

Для начинки:
Для тіста:
1

Влийте у велику миску 110 мл теплої води, додайте дріжджі, сіль та цукор і перемішайте. Всипте борошно, влийте оливкову олію та замісіть м'яке тісто. Скачайте тісто в кулю, покладіть в миску, затягніть харчовою плівкою і залишіть підніматися на 1 годину.

2

Приготуйте соус для піци. Налийте оливкову олію в склянку занурювального блендера, додайте перепелині яйця, анчоуси, каперси, гірчицю, лимонний сік, сіль і перець і подрібніть до однорідної маси. Додайте половину тертого пармезану та перемішайте.

3

Відваріть курячу грудку в невеликій кількості підсоленої води, 20 хв. Вийміть із бульйону, наріжте кубиками. Моцареллу наріжте кружечками. Нарвіть руками листя салату і з'єднайте з половиною соусу.

4

Розігрійте духовку до 200 °С. Застеліть деко папером для випічки. Розкотіть тісто в тонкий пласт і перенесіть на деко. Змастіть соусом, що залишився, розкладіть скибочки курки і моцарели і випікайте піцу протягом 20 хв.

5

Перекладіть готову піцу цезар з куркою на дерев'яну дошку, викладіть зверху листя салату в соусі, посипте пармезаном, що залишився, і відразу подавайте.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.