Піца на кефірі

Харчова цінність

Порції 8


Кількість на порцію
Калорії 653.1

Складові

Для начинки:
Для тіста:
1

Приготуйте тісто для піци на кефірі. Для цього у великій мисці злегка збийте вінчиком яйця із сіллю. Додайте олію. Ще раз збийте вінчиком .

2

У яєчно-масляну суміш влийте кефір і перемішайте. Борошно із содою просійте через часте сито в окрему миску. Суміш, що вийшла, поступово додайте в яєчно-кефірну суміш. Вимісіть м'яке липке тісто і залиште на 10 хвилин при кімнатній температурі.

3

Приготуйте начинку для піци на кефірі. Для цього варену шинку (ковбасу) та помідори наріжте тонкими скибочками. Напівтвердий сир натріть на великій або середній тертці.

4

Нагрійте духовку до 180°C. Рослинним маслом змастіть деко. Викладіть на нього тісто для піци і руками, змоченими водою, розподіліть так, щоб вийшов тонкий коржик.

5

Тісто змастіть за допомогою кулінарного пензлика томатним соусом. Посипте половиною тертого сиру, зверху розкладіть шинку та помідори.

6

Посипте сушеним базиліком (орегано) і тертим сиром, що залишився. Збризніть оливковою олією. Піцу на кефірі випікайте 20-25 хвилин. На стіл подайте гарячою.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.