Шампиньоны, фаршированные сыром и оливками

Харчова цінність

Порції 4


Кількість на порцію
Калорії 377.6

Складові

1

Розігрійте духовку до 200 °С. Застеліть форму для запікання пергаментом.

2

Печериці протріть паперовими рушниками, виламайте ніжки і дуже дрібно наріжте. Дрібно наріжте цибулю, оливки та петрушку.

3

Печериці натріть олією, посоліть і поперчіть. Викладіть у підготовлену форму для запікання та поставте в духовку на 10 хв.

4

Обсмажте в розігрітій олії цибулю з ніжками грибів та сіллю, 10 хв. Зніміть із вогню.

5

Додайте розкришену бринзу, оливки та петрушку, перемішайте, зніміть із вогню. Приправте перцем. Нафаршируйте сумішшю печериці. Можете подавати так чи ще запекти в духовці та подавати гарячими.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.