Харчова цінність
Порції 4
- Кількість на порцію
- Калорії 377.6
Складові
1
Розігрійте духовку до 200 °С. Застеліть форму для запікання пергаментом.
2
Печериці протріть паперовими рушниками, виламайте ніжки і дуже дрібно наріжте. Дрібно наріжте цибулю, оливки та петрушку.
3
Печериці натріть олією, посоліть і поперчіть. Викладіть у підготовлену форму для запікання та поставте в духовку на 10 хв.
4
Обсмажте в розігрітій олії цибулю з ніжками грибів та сіллю, 10 хв. Зніміть із вогню.
5
Додайте розкришену бринзу, оливки та петрушку, перемішайте, зніміть із вогню. Приправте перцем. Нафаршируйте сумішшю печериці. Можете подавати так чи ще запекти в духовці та подавати гарячими.