Порції 8
- Кількість на порцію
- Калорії 371
Складові
Підготуйте інгредієнти для класичної солянки. Солоні огірки очистіть від шкірки та наріжте соломкою. У сотейнику закип'ятіть розсіл, додайте огірки і варіть 5 хв.
Цибулю для солянки очистіть, наріжте півкільцями та обсмажте на оливковій олії на сковороді, не допускаючи зміни кольору. Додати томатну пасту і продовжувати смажити, помішуючи, 3 хв.
Наріжте соломкою варену яловичину та м'ясне асорті. Сосиски для солянки наріжте кружечками.
Бульйон доведіть до кипіння. Додайте цибулю з томатною пастою і варіть 10 хв. на середньому вогні. Потім додайте огірки разом із розсолом, м'ясні продукти, маслини та каперси. Доведіть до кипіння та варіть на повільному вогні 10 хв. За 5 хв. до закінчення приготування покладіть в солянку сосиски. Зніміть солянку з вогню, посоліть та поперчіть, залиште під кришкою на 15 хв.
У лимона зріжте шкірку, наріжте тонкими кружечками. Розлийте класичну солянку по тарілках, додайте лимон, окремо подайте сметану.