Суп з фрикадельками та картоплею

Харчова цінність

Порції 6


Кількість на порцію
Калорії 288.9

Складові

Для фрикадельок:
1

Приготуйте фарш. Зріжте з хліба кірки, м'якуш залийте молоком і залиште на 5 хв. Очистіть і дрібно порубайте цибулю. Змішайте у великій мисці фарш, цибулю і хліб. Приправте сіллю та перцем. Накрийте харчовою плівкою та залиште мінімум на 30 хв.

2

Очистіть цибулю, моркву та картоплю. Цибулю наріжте маленькими кубиками, моркву – тонкими півкільцями. Картоплю наріжте кубиками.

3

Поставте каструлю з бульйоном на вогонь, доведіть до кипіння і додайте картоплю.

4

Розігрійте в сковороді масло і обсмажте цибулю на середньому вогні, помішуючи, до золотистого кольору, 5-7 хв. Додайте моркву та готуйте ще 5 хв. Перекладіть овочі в каструлю з бульйоном, варіть 5 хв.

5

Змочуючи руки водою, сформуйте з фаршу фрикадельки розміром з волоський горіх. Покладіть у бульйон фрикадельки і доведіть до кипіння. Варіть 10 хв.

6

Наріжте дрібно кріп і посипте суп перед подачею.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.