Порції 4
- Кількість на порцію
- Калорії 621.1
Складові

Свинину вимийте та наріжте невеликими шматочками. Цибулю очистіть і наріжте півкільцями. Часник очистіть і подрібніть. Кабачок вимийте. Якщо шкірка занадто товста, а насіння велике, видаліть їх. Наріжте кабачки великими скибочками.

У великій сковороді нагрійте 2 ст. л. рослинної олії. Викладіть цибулю із часником, смажте на середньому вогні 5 хвилин. Додайте свинину. Помішуючи, смажте на середньому вогні до зміни кольору.

В іншій сковороді нагрійте рослинне масло, що залишилося. Викладіть в нього кабачки і смажте, помішуючи, до рум'яної скоринки (близько 10 хвилин на середньому вогні). Перекладіть у сковороду до свинини та перемішайте.

Помідори вимийте та наріжте кубиками середнього розміру. Додайте до свинини з кабачками, посоліть і поперчіть. Перемішайте та тушкуйте на середньому вогні без кришки 10 хвилин.

Петрушку вимийте та обсушіть. Обірвіть з гілочок листочки і дрібно наріжте. Додайте їх у сковороду до свинини з кабачками та помідорами. Перемішайте та тушкуйте під кришкою 5 хвилин.

Спробуйте свинину з кабачками і, якщо це потрібно, ще трохи посоліть. На стіл можна подати з відвареною картоплею, рисом, гречкою або з картопляним пюре.