Торт медовик на сковороді

Харчова цінність

Порції 8


Кількість на порцію
Калорії 609

Складові

Для крему:
1

Розтопіть на повільному вогні вершкове масло, додайте мед, прогрійте і зніміть з вогню. Додайте соду і перемішайте. Збийте яйця з цукром у пишну піну, додайте борошно і масляну суміш і замісіть тісто. Розділіть тісто на 6-8 частин, скачайте кожну в кулю, загорніть у плівку та приберіть на 30 хв у холодильник.

2

На середньому вогні розігрійте суху сковорідку із товстим дном. Злегка присипте робочу поверхню борошном і розкотіть одну порцію тесту в тонкий пласт. Покладіть на сковорідку та випікайте протягом 2 хв. Акуратно переверніть корж лопаткою та готуйте ще 1-2 хв. Перекладіть на дошку. Спекіть інші коржі. Гострим ножем підрівняйте краї коржів, обрізки збережіть.

3

З'єднайте сметану зі згущеним молоком і збийте міксером. Обрізки коржів складіть у склянку занурювального блендера і подрібніть на крихти.

4

Покладіть на тарілку перший корж, змастіть густо кремом. Продовжуйте, доки не закінчаться коржі. Змастіть кремом боки та верх торта та обсипте крихтами. Приберіть торт у холодильник на 2 години.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.