Пищевая ценность
Порции 4
- Количество на порцию
- Калории 221.6
Ингридиенты
1
Вимийте лимон щіткою, щоб позбавитися воскового нальоту. Обсушіть. Зніміть цедру дрібною терткою. Витисніть із лимона сік.
2
Наріжте помідори. Сир розламайте чи наріжте на невеликі шматочки.
3
Для заправки налийте в баночку з кришкою, що плотно закривається, сік лимона, додайте мед, гірчицю і масло. Посоліть, поперчіть, закрийте щільно кришкою і енергійно збийте.
4
На тарілки викладіть щавель (стебла краще обірвати). Якщо листя велике, нарвіть його на шматочки поменше.
5
Викладіть на щавель суміш помідорів та сиру. Ще раз енергійно збийте заправку та полийте салат. Посипте лимонною цедрою. Одразу ж подавайте.