Піца з шинкою та помідорами

Харчова цінність

Порції 4


Кількість на порцію
Калорії 601.2

Складові

1

Тісто для піци викладіть з упаковки на робочий стіл і дайте повністю розтанути при кімнатній температурі. Деко вистеліть папером для випічки.

2

Стіл присипте борошном. Викладіть на нього тісто для піци та розкотіть у тонкий пласт. Виріжте два кола і перекладіть на деко, висланий папером для випічки.

3

Томатний соус змішайте з оливковою олією та тильною стороною столової ложки розподіліть на основі майбутньої піци з шинкою, сиром та помідорами. Посоліть і поперчіть до смаку.

4

Шинку наріжте тонкими скибочками. Цибулю очистіть і наріжте півкільцями. Помідори надріжте хрест-навхрест, опустіть на 30 секунд у киплячу воду, обдайте холодною водою. Потім очистіть і наріжте кружечками.

5

Сир натріть на середній або дрібній тертці. Викладіть помідори та цибулю. Додайте кукурудзу. Зверху покладіть скибочки шинки і посипте піцу тертим сиром.

6

Духовку нагрійте до 220 °С. Випікайте піцу 7-12 хв. або до повної готовності. Перекладіть на велику тарілку, наріжте і подайте відразу на стіл.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.