Порції 4
- Кількість на порцію
- Калорії 790.6
Складові
Влийте у велику миску 110 мл теплої води, додайте дріжджі, сіль та цукор і перемішайте. Всипте борошно, влийте оливкову олію та замісіть м'яке тісто. Скачайте тісто в кулю, покладіть в миску, затягніть харчовою плівкою і залишіть підніматися на 1 годину.
Приготуйте соус для піци. Налийте оливкову олію в склянку занурювального блендера, додайте перепелині яйця, анчоуси, каперси, гірчицю, лимонний сік, сіль і перець і подрібніть до однорідної маси. Додайте половину тертого пармезану та перемішайте.
Відваріть курячу грудку в невеликій кількості підсоленої води, 20 хв. Вийміть із бульйону, наріжте кубиками. Моцареллу наріжте кружечками. Нарвіть руками листя салату і з'єднайте з половиною соусу.
Розігрійте духовку до 200 °С. Застеліть деко папером для випічки. Розкотіть тісто в тонкий пласт і перенесіть на деко. Змастіть соусом, що залишився, розкладіть скибочки курки і моцарели і випікайте піцу протягом 20 хв.
Перекладіть готову піцу цезар з куркою на дерев'яну дошку, викладіть зверху листя салату в соусі, посипте пармезаном, що залишився, і відразу подавайте.