Пряне рагу з баранини з гречкою

Харчова цінність

Порції 4


Кількість на порцію
Калорії 732

Складові

1

Баранину наріжте кубиками 2,5 см, посоліть і поперчіть. Очистіть цибулю, часник та імбир, дрібно наріжте.

2

У великій каструлі розігрійте масло, покладіть баранину, обсмажте на сильному вогні, помішуючи, 3-4 хв. Додайте пряні овочі, обсмажуйте ще 2 хв.

3

Всипте в каструлю гречку та зіру, обсмажуйте, помішуючи, ще 2 хв. Влийте 600 мл окропу, посоліть, поперчіть, перемішайте, на сильному вогні доведіть до кипіння.

4

Закрийте кришкою, зменшіть вогонь до слабкого, тушкуйте 50 хв. Подавайте рагу дуже гарячим.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.