Порції 4
- Кількість на порцію
- Калорії 775.4
Складові
Очистіть і дрібними кубиками наріжте цибулю, часник та моркву. Селеру промийте від піску, наріжте такими ж кубиками.
У великій глибокій сковороді розігрійте масло, покладіть всі овочі, обсмажте на сильному вогні, помішуючи, 5 хв.
Додайте фарш, збільшіть вогонь до максимуму, обсмажуйте, розбиваючи грудки, доки фарш не змінить колір.
Додайте до овочів з фаршем томатний соус, доведіть до кипіння, зменшіть вогонь до маленького, закрийте кришкою, готуйте, доки варяться макарони.
Поставте на сильний вогонь велику каструлю (об'єм щонайменше 3 л, краще 5). Як тільки закипить, додайте 2 ст. л. солі та покладіть макарони. Варіть на сильному вогні, спочатку часто перемішуючи, щоб макарони не прилипли на дно, згідно з інструкцією на упаковці, не доваривши 2 хв.
Додайте до овочів із фаршем ополоник води від макаронів, збільште вогонь – нехай закипить. Відкиньте макарони на друшляк і викладіть у киплячий соус. Акуратно перемішайте. Готуйте 2 хв. Подавайте гарячими, посипавши пармезаном та базиліком.