Мінтай з морквою та цибулею на сковороді

Харчова цінність

Порції 4


Кількість на порцію
Калорії 458

Складові

1

Підготуйте мінтай для смаження. Вимийте рибу, відріжте плавники та хвостики. Тушки наріжте великими шматочками. Складіть у велику миску, посоліть, поперчіть до смаку, намагаючись, щоб спеції розподілилися рівномірно по рибі.

2

Цибулю очистіть і наріжте півкільцями. Моркву очистіть, вимийте та натріть на великій тертці. У сковороді нагрійте 2 ст. л. рослинної олії. Покладіть цибулю і, помішуючи, смажте на середньому вогні 5 хвилин.

3

Додайте моркву. Перемішайте і смажте на середньому вогні разом ще 5 хвилин. Шматочки мінтаю обваляйте в борошні. В іншій, великій сковороді нагрійте рослинне масло, що залишилося.

4

Викладіть обвалені в борошні шматки мінтаю і обсмажте з двох боків до рум'яної скоринки на середньому вогні. Це може тривати 10-15 хвилин. Слідкуйте, щоб риба не пригоріла!

5

Додайте в сковороду до мінтаю цибулю з морквою, розподіляючи овочі між шматочками. Томатну пасту розведіть теплою питною водою. Залийте сумішшю мінтай з овочами в сковороді. Доведіть до кипіння, посоліть і поперчіть.

6

Додайте в сковороду до мінтаю з овочами в томатній підливі лавровий лист і мелену паприку. Тушкуйте на слабкому вогні, прикривши кришкою, близько 30 хвилин. Перед подачею на стіл посипте нарізаною зеленню.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.