Порції 4
- Кількість на порцію
- Калорії 458
Складові
![](https://tasty.wellamart.ua/wp-content/uploads/2022/07/b7579538.jpg)
Підготуйте мінтай для смаження. Вимийте рибу, відріжте плавники та хвостики. Тушки наріжте великими шматочками. Складіть у велику миску, посоліть, поперчіть до смаку, намагаючись, щоб спеції розподілилися рівномірно по рибі.
![](https://tasty.wellamart.ua/wp-content/uploads/2022/07/bc54b269.jpg)
Цибулю очистіть і наріжте півкільцями. Моркву очистіть, вимийте та натріть на великій тертці. У сковороді нагрійте 2 ст. л. рослинної олії. Покладіть цибулю і, помішуючи, смажте на середньому вогні 5 хвилин.
![](https://tasty.wellamart.ua/wp-content/uploads/2022/07/bf6345e9.jpg)
Додайте моркву. Перемішайте і смажте на середньому вогні разом ще 5 хвилин. Шматочки мінтаю обваляйте в борошні. В іншій, великій сковороді нагрійте рослинне масло, що залишилося.
![](https://tasty.wellamart.ua/wp-content/uploads/2022/07/bd6cfeb7.jpg)
Викладіть обвалені в борошні шматки мінтаю і обсмажте з двох боків до рум'яної скоринки на середньому вогні. Це може тривати 10-15 хвилин. Слідкуйте, щоб риба не пригоріла!
![](https://tasty.wellamart.ua/wp-content/uploads/2022/07/b9b0bdea.jpg)
Додайте в сковороду до мінтаю цибулю з морквою, розподіляючи овочі між шматочками. Томатну пасту розведіть теплою питною водою. Залийте сумішшю мінтай з овочами в сковороді. Доведіть до кипіння, посоліть і поперчіть.
![](https://tasty.wellamart.ua/wp-content/uploads/2022/07/bb730b97.jpg)
Додайте в сковороду до мінтаю з овочами в томатній підливі лавровий лист і мелену паприку. Тушкуйте на слабкому вогні, прикривши кришкою, близько 30 хвилин. Перед подачею на стіл посипте нарізаною зеленню.