Порції 6
- Кількість на порцію
- Калорії 395
Складові
Приготуйте тісто для піци. Батон наріжте скибочками та залийте молоком. Залишіть розмокати на 15 хвилин. Потім подрібніть блендером до отримання однорідної маси. Додайте яйце, сіль і перемішайте. Якщо тісто вийшло занадто рідким - додайте трохи борошна.
![](https://tasty.wellamart.ua/wp-content/uploads/2022/07/bbb00c45.jpg)
Приготуйте томатний соус. Помідор ошпарте окропом, а потім зануріть у холодну воду. Очистіть від шкірки. На сковороді розігрійте трохи олії, викладіть нарізаний скибочками помідор і тушкуйте, поки не випарується рідина. Приправте сіллю, перцем та чебрецем.
![](https://tasty.wellamart.ua/wp-content/uploads/2022/07/bd1081dd.jpg)
Гриби вимийте, обсушіть, а потім наріжте тонкими пластинами. Смажте на сковороді з невеликою кількістю олії близько 10-15 хвилин до випарювання рідини. Посоліть.
![](https://tasty.wellamart.ua/wp-content/uploads/2022/07/b6bd2a1f.jpg)
Варену курку наріжте невеликими кубиками. Помідор вимийте, обсушіть і наріжте тонкими кружечками. Моцареллу та голландський сир натріть на великій тертці.
![](https://tasty.wellamart.ua/wp-content/uploads/2022/07/b78b43e7.jpg)
На сковороді розігрійте трохи олії і викладіть рівним тонким шаром тісто. Готуйте основу для піци близько 5 хвилин до рум'яної скоринки. Переверніть корж. Сковороду зніміть із вогню.
![](https://tasty.wellamart.ua/wp-content/uploads/2022/07/b06334fe.jpg)
Піцу змастіть томатним соусом. Викладіть гриби, курку, помідори, посипте сиром. Поверніть на плиту. Піцу накрийте кришкою та готуйте на невеликому вогні ще 5 хвилин (до розплавлення сиру). Прикрасьте листочками базиліка та подавайте на стіл.