Ковбаса з овочами на сковороді

Харчова цінність

Порції 2


Кількість на порцію
Калорії 664.1

Складові

1

Цибулю наріжте тонкими півкільцями, моркву соломкою, картоплю розріжте навпіл. Цукіні або кабачок наріжте кубиками. Часник дрібно наріжте чи пропустіть через прес.

2

Ковбасу очистіть і наріжте кружечками завтовшки 1-1,5 см.

3

У сковороді розігрійте масло і пасеруйте цибулю на середньому вогні 3 хвилини.

4

Додайте моркву та картоплю, влийте бульйон. Доведіть до закипання, зменште вогонь та накрийте кришкою. Тушкуйте 10 хвилин.

5

Додайте в сковороду цукіні та томатну пасту. Перемішайте та готуйте ще 5 хвилин. Овочі мають бути вже практично готові. При необхідності додайте ще трохи бульйону, якщо хочете більше соусу.

6

Покладіть до овочів ковбасу та готуйте ще 5–8 хвилин.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.